Συνθετικά Κουφώματα

Γενικά για τα Συνθετικά Κουφώματα

Θοδωρής Χατζόπουλος, Μηχανολόγος Μηχανικός τ.ε. - Συνθετικά Κουφώματα Τα κουφώματα τα οποία εμπορευόμαστε σε συνεργασία με την εταιρεία CLAUFEN είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής.Κύριο ρόλο σε αυτό παίζει η χρησιμοποίηση του κορυφαίου αυτή τη στιγμή στην αγορά προφιλ της γερμανικής εταιρείας REHAU.

Σε συνδυασμό με τις άρτιες βιομηχανικές εγκαταστάσεις παραγωγής κουφωμάτων της εταιρείας CLAUFEN πέρνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι το καλύτερο δυνατο για τον πελάτη. Οι μηχανισμοί των κουφωμάτων είναι γερμανικής κατασκευης SIEGENIA-AUBI όπως επίσης και τα χερούλια του γερμανικου οίκου HOPPE.

Tα κουφώματα μας προσφέρουνε άριστη θερμομόνωση, ηχομόνωση στεγανότητα και design που συναρπάζει χωρίς κανένα φραγμό στις επιθυμίες των πελατών μας για σχήματα και χρώματα.

Εσωτερικά Κουφώματα

Τα εσωτερικά κουφώματα που χρησιμοποιούμε ειναι ελληνικής κατασκευής σε laminate, λάκα και ανιγκρε καθώς και μετά απο ειδική παραγγελία σε ξύλο μασίφ. Υπάρχει μεγαλή γκάμα χρωμάτων και σχεδίων ώστε να ικανοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.

Θωρακισμένες Πόρτες

Οι θωρακισμένες πόρτες που διαθέτουμε είναι ελληνικής κατασκεύης η οποίες αποτελούνται απο 2 χαλύβδινες λαμαρίνες 1,5mm.Η μεταλλική θωράκιση αποτελείται απο 1 φύλλο χαλυβδινής γαλβανιζέ λαμαρίνας 1mm που ενώνονται με 3 κάθετες εσωτερικές νευρώσεις και δημιουργούνε μια αδιαπέραστη επιφάνεια. Επιπλέον ειναι εξοπλισμένες με ανεμοφράχτη, κλειδαριά χρηματοκιβωτιού multi-lock (ιταλική) η οποία κινεί 8 έμβολα ενώ υπάρχουνε άλλα 5 σταθερά.Μεγαλή ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Πυράντοχες Πόρτες

Ιδανικές για λεβητοστάσια οικίας αλλά και για ξενοδοχιακές και βιομηχανικές εφαρμογές. Πυράντοχη θύρα με δείκτη πυροπροστασίας 60 &120 λεπτών, μονόφυλλη (αντιστρέψιμη), μεταλλική,με μπάρα πανικού και με πιστοποιητικό αρμόδιας αρχής, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό πυροπροστασίας ΕΝ 1634-1.